Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: echipamente sportive germane la super prețuri

„Vreau un corp frumos și tonifiat”, - spui tu. „Vă recomandăm să aveți un antrenor de putere sau un simulator cardio acasă. Și este mai bine amândoi ”,-  răspund specialiștii magazinului sportiv SPORTLANDIA.

 

Magazinul de sport SPORTLANDIA este dealerul oficial din Moldova al celebrei companii germane Neotren

 

Când vine vorba de sănătate și frumusețe, alegem cei mai buni medici, mâncare naturală și folosim produse cosmetice de mărci dovedite. Pentru simulatoare, faceți și cele mai mari solicitări.

 

produce echipamente sportive Oxygen Fitness și Carbon Fitness

 

Magazinul de sport SPORTLANDIA este dealerul oficial din Moldova al celebrei companii germane Neotren, care produce echipamente sportive Oxygen Fitness și Carbon Fitness.

Astăzi, simulatoarele de Oxygen și Carbon sunt mărcile nr. 1 din lume. Alege cea mai bună calitate germană pentru tine și familia ta, iar SPORTLANDIA garantează cele mai mici prețuri pentru acest echipament sportiv.

 

simulatoarele de Oxigen și Carbon sunt mărcile nr. 1 din lume

 

Scopul este îmbunătățirea contururilor corpului, arderea caloriilor și pierderea în greutate. Alege echipament cardio: benzi de alergare, antrenori eliptici, biciclete de antrenament.

 

Oxigen  Carbon Sportlandia

 

Scopul este creșterea tonusului muscular. Pentru un antrenament moale care să consolideze mușchii, alege antrenori eliptici, aparate de exercițiu pentru presă.

 

sportlandia moldova

 

Scopul este un set de masă musculară. Alegeți orice echipament de antrenament pentru greutate pentru partea pe care doriți să o consolidați: o bancă atletică, echipament de fitness pentru acasă pentru culturism, echipament de fitness pentru presă

 

sportlandia chisinau

 

Decideți-vă un obiectiv, iar consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți. Te așteptăm în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00 în centrul comercial Grand Hall, etaj 3, magazin sportiv SPORTLANDIA!

 

chisinau moldova sportlandia grand hall


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale